Betaalmogelijkheden

iDeal
Met iDeal bent je verzekerd van een eenvoudig, veilig en snelle betaalmethode. Je betaalt namelijk via de beveiligde internetomgeving van je eigen bank. Om gebruik te kunnen maken van iDeal heb je geen account nodig. Je meld je namelijk aan via dezelfde beveiligde methode die ook gebruikt wordt bij het internetbankieren. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor het betalen via iDeal.

Bancontact / Mister Cash
Bancontact en Mister Cash zijn de meest gebruikte betaalmethodes in België. Met Bancontact en Mister Cash ben je verzekerd van een vertrouwde, veilige en eenvoudige manier van betalen. Om gebruik te kunnen maken van deze betaalmethode heb je geen account nodig indien je in bezit bent van een Belgische betaalkaart. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor het betalen via Bancontact en Mister Cash. 

Bankoverschrijving
Bij DiscountStunter is het mogelijk om per bankoverschrijving te betalen. Bij bankoverschrijvingen kunnen we je bestelling niet direct verwerken waardoor het tot enkele dagen kan duren voordat wij het product opsturen. Indien je gebruik wil maken van een bankoverschrijving dien je te allen tijde het ordernummer te vermelden. 
 
Achteraf betalen
Bij DiscountStunter kunt u gewoon achteraf betalen via een Billink. Op deze manier betaal je pas wanneer je je bestelling binnen hebt. Er wordt achteraf een factuur naar je verzonden die je moet voldoen. Voor deze betaalmethode zijn wij genoodzaakt om 1 euro in rekening te brengen. Let wel: Dit kan alleen gebruikt worden voor bestellingen tot 75 euro. 
 
Betalen bij afhalen
Helaas is het niet mogelijk om bij DiscountStunter producten af te halen. 

 

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Hide