Waarom ons

 

Onze missie.

Onze missie is onze klanten te voorzien van de beste online shopping ervaring van begin tot eind, met een slimme, doorzoekbare website, duidelijke en veilige betaalmethoden, kwalitatief hoogstaande producten en een perfecte klantenservice te aan te bieden. 

 


  

 

 

 

 

 

Wat wij doen. 

Discountstunter is een webwinkel voor iedereen met een voorliefde voor goedkope artikelen. Ons assortiment bestaat uit de nieuwste en populairste producten. Met een wekelijks assortiment kunnen we je bijna alles aanbieden.  

 

 

 

 

 Levertijden iets langer dan je gewend bent.

Onze producten worden verzonden door onze betrouwbare Chinese partners. Zo kunnen we de kosten van de producten zo laag mogelijk houden. Hierdoor profiteer jij als klant van kortingen van 30 - 70 procent

Je hoeft je geen zorgen te maken over import/invoer kosten. Dat heeft Discountstunter helemaal voor je gedekt. Je ontvangt je bestelde producten binnen maximaal 20 werkdagen in huis. In praktijk duurt een gemiddelde verzending vaak maar 10 werkdagen. Je bestelling wordt thuisbezorgd door PostNL. Goed verpakt en voorzien van een Nederlands of Engelse handleiding.

 

 

 

 

 

 

 

Hoe retourneer ik mijn producten?

Retourneren is heel eenvoudig. Neem contact met ons op en u ontvangt van ons alle instructies hoe te retourneren naar ons hoofdkantoor in Nederland.

 

  

  

 


 

niet onbelangrijk:  Bedenktijd en garantie.

Geen stress bij Discounstunter, je beschikt over 100 dagen - dat is dus meer dan 3 maanden - om je artikel te retourneren. Artikelen kunnen geretourneerd worden indien ze in oorspronkelijke staat, en in de originele verpakking geretourneerd worden. 

 

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Hide